Grafisk design uppdrag Domand

Uppdrag Grafisk design

Varumärkesdesign

Nystartad eller behöver du bara ta ett omtag av ditt varumärke?
Oavsett har du kommit till insikten att ditt varumärke- alltså hur ditt företag uppfattas av omgivningen- är avgörande för din verksamhet. 
Vi tar ett helhetsgrepp om din grafiska profil, tonalitet, logotyp, webbdesign och dina sociala medier. Härifrån utformar vi en strategi och skapar en grafisk identitet som grundar sig i dina värdeord, ditt varför samt din målbild.
Allting anpassas efter befintlig (eller önskad) målgrupp.

varumärkesdesign domand

Grafisk profil

Vem är du och vad vill du förmedla? 
Helt beroende av vilken känsla du vill skapa hos dina befintliga och potentiella kunder tar vi fram en grafisk profil som representerar din verksamhet. Ditt ansikte utåt.
Detta ingår:

– Strategi
– Logotyp
– Färgskala
– Tonalitet
– Val av typsnitt
– Moodboard för inspiration

grafisk design domand

Logotyp

En så kallad logga är tänkt att skapa en omedelbar visuell igenkänning av ditt företag. När vi säger Coca Cola, Ikea, Apple eller Nike så dyker en bild på deras logotyp upp i ditt huvud. Vi skapar starka och uttrycksfulla logotyper som väcker nyfikenhet hos konsumenterna. 

logotyp design domand

Webbsida/webbshop

Vill du synas online? 

Låt oss skapa en snygg, användarvänlig och snabb webbsida eller webbshop till ditt företag. Med kundresan som huvudfokus och en layout som sticker ut behåller du inte bara besökaren på webbplatsen längre, du skapar även bättre förutsättningar till konvertering. Vi hjälper dig med att få ordning på din befintliga webbplats eller skapar en helt ny från scratch.

webbdesign domand