Marknadsföringsuppdrag Domand

Marknadsföring

Organisk marknadsföring

Genom content marketing eller sk. innehållsmarknadsföring hjälper vi dig att underhålla dina kanaler och uppnå uppsatta mål. Målbilden kan vara att öka kännedomen, öka antalet besökare till webbplatsen eller få fler leads. 
Välj mellan:

– Framtagande av strategi för sociala medier, du betalar en fast summa och får din målgruppsanpassade strategi i form av en pdf-fil.
– Helhetsansvar över företagets sociala medier där analys av befintlig eller framtagande av ny strategi ingår. Dessutom ingår publicering av inlägg, underhåll samt interaktion med följare.

domand organisk marknadsföring

Betald marknadsföring (annonsering)

Annonsering på Google, Facebook och Instagram anpassat efter din målgrupp. Vi gör en grundlig analys och arbetar efter gemensamt uppsatta mål samt en överenskommen budget för att maximera resultatet.

domand betald annonsering

Content

Du kommer med önskemål kring formspråk, tonalitet och känsla. Utifrån det levererar vi content i önskat format. Vi har utbildade Virtuella assistenter inom fotografering, video samt copywriting.

domand content

SoMe Startup

Ny på sociala medier? Vi hjälper dig att göra en målgruppsanalys samt sätta upp en företagsprofil på Instagram, Facebook, Tiktok, Youtube och LinkedIn.
Du får en målgruppsanpassad strategi, en grafisk profil för dina kanaler samt ett publiceringsschema.

domand sociala medier

Podcast paket

Har du en intressant podcast eller en idé som du vill förverkliga? 
Du behöver bara ha en färdig inspelning – vi sköter resten:

– Skapande av Spotifykonto, Apple podcast
– Klippning och putsning av ljudfil
– Introljud
– Publicering (inkl SEO)

domand podcast

On-page sökmotoroptimering (SEO)

Vill du synas högt upp på Google? Vi gör en sökords- samt webbplatsanalys där vi tittar på sidans struktur (även länkstruktur), laddningshastighet, mobilanpassning och relevans. Utifrån det har du två valmöjlgiheter:

– Köp analysen med en tillhörande to-do:lista och utför arbetet på egen hand.
– Låt oss göra allt från ax till limpa! Vi går då in och arbetar efter en långsiktig strategi för att öka din synlighet på Google.

domand sökmotoroptimering