Maria Virving virtuell assistent

Maria Virving

Maria Virving virtuell assistent

Jag är utbildad Virtuell assistent, VA, på Kalix Folkhögskola där jag skaffat mig färska kunskaper inom digital marknadsföring. Jag har en bakgrund som grafisk formgivare och har utöver det alltid skrivit i någon form. Färg, form och det skrivna ordet ligger mig varmt om hjärtat. 

Jag skulle beskriva mig själv som en trygg, lugn och omtänksam person som är bra på att lyssna. Mina styrkor är att jag är noggrann, har ett speciellt öga för detaljer, är målmedveten och formstark. Jag har en förmåga att mejsla fram din personliga stil och touch i såväl text som design. 

När du jobbar med mig använder jag inga färdiga mallar. Jag utgår från dig och dina värderingar för att skapa ett personligt varumärke. Jag tar mig tid att lyssna och säkerställer att din hemsida, dina texter och ditt visuella uttryck känns 100 procent du. 

Jag brinner för att hjälpa dig som jobbar med att hjälpa andra att skapa ett stressfriare och hållbart liv. Du kanske jobbar som coach, inom HR, företagshälsovård, hälsa eller med träning. Jag har ett personligt engagemang för hälsa efter att jag drabbats av utmattning för några år sedan. Därför vill jag hjälpa dig och ditt företag för att du ska få de bästa förutsättningar att nå fram till din idealkund och kunna växa. 

Det här kan jag hjälpa dig med:
– Grafisk design, skapa grafisk profil, logga, presentationer, mallar, branding.
– Text/copy, skriver texter till hemsidor, blogg, artiklar, nyhetsbrev, sociala medier.
– Hemsidor, skapar ny eller förbättrar befintlig.
– Sociala medier, sköter dina sociala kanaler, skapar content.