Om Domand

Om Oss

Att leva är livsviktigt. 
Många företagare börjar med en dröm om ett obegränsat liv med bra ekonomi, arbetsuppgifter som känns motiverande, frihet och tid som räcker till. Tyvärr förvekligar de flesta bara en del av den drömmen. 

De vaknar flera år senare och inser att ett dygn bara har 24 timmar. På den korta tiden ska de hinna sova, äta, jobba, träna, umgås med nära och kära, bygga nätverk, utvecklas och viktigast av allt, återhämta sig. 

Du som har hittat hit kanske är en av dem. Vår mission är att få dig att känna dig levande igen! 

Vi tror på att människor presterar som bäst när de får arbeta med deras passion och förverkliga sig själva. 
Därför startade vi Domand – en virtuell assistentbyrå där virtuella assistenter enbart arbetar med uppdrag som de brinner för och där uppdragsgivare får mer tid över till deras passion. 

Vilka är vi?

Andreas Myrehag

Grundare & Virtuell Assistent

Nisch: Copy writer, producent, försäljningsstrateg, personal och ledarutveckling.

Dominika Bloch

Grundare & Virtuell Assistent

Nisch: Varumärkesstrateg, SoMe coach, producent och on page SEO.

Caroline Solberg

Virtuell assistent

Nisch: Poddproducent, bloggredaktör, fotograf, redigerare, samt assistent under lansering av kurser.

Maria Virving

Virtuell Assistent

Nisch: Grafisk designer, webbdesigner, skapare av text/copy och social media manager.

Vad våra kunder säger om oss

5/5
"Domand hjälper oss löpande med att lyfta vår verksamhet i olika kanaler. Detta gör de med ett strategiskt tänk och alltid lika professionella leveranser. Under Almedalsveckan arrangerade Herr Omar Studio Almedalen. Domand tog fram en strategi för hur evenemanget skulle marknadsföras i olika kanaler, skapade content, fotograferade, redigerade poddar och bilder med mera. Deras arbete lovordades av oss och alla våra kunder. Vi kan varmt rekommendera Domand som alltid levererar med bästa kvalitet och med ett alltid lika trevligt bemötande."
louise recension domand
Louise Andersson
Projektledare Herr Omar
5/5
"Deras insats var helt ovärderlig för oss. Förutom att de båda var oerhört professionella i sitt arbete så är de även fantastiska människor som tillförde mycket energi till teamet. De är positiva, kommunikativa och trots ett tight schema och intensiva dagar möttes vi alltid av ett leende och gott bemötande. Jag vill varmt rekommendera dem båda och kommer gärna att anlita dem igen i framtiden."
johanna recension
Johanna Palmqvist
VVD Sustain Change
5/5
"Det är lättsamt och roligt att arbeta med Domand! De sätter ofta en extra kreativ touch på copy- och grafiska uppdrag. Jag uppskattade särskilt att de tog sig tid att ställa frågor och verkligen förstå alla uppdrag för att skapa innehåll som lockar vår målgrupp!"
dvala recension
Edward Zilliacus
Grundare Dvala